++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, March 23

lOve+friendship

sUke sgt cOz skunk aku berada dibumi trg tercinta
yg bEst sgt bile dapat jUmpe my lOve n kwn2
hilang segala masalah n bebanan aku kt usm penang tu
sEriously lUper terus aku stdy kt cane..hehe
walaupun kerja berlambak2 lg tp 
aku nak lpekan kjp semuakeje2 tu,huRmm
HARI pertama sampai ganU mstila dh kuar ngn org2 tercyg aku
Tapi sdih cOz my fren tehah xley jOin kami cOz dye xblk
If dye ade lg cOmplete ahli keluarge kami
Kali nie akU ngn syg aku kuar bwk ank2 skali
Hahahaha
Ank2 tu mmbe2 akula,lgpun mmg aku suke kuar ramai2
Tapi bukan selalu la,kdg2 nk jugak berdua
Betul x,
tapi dh always berdua n lau berdua sape nk snap pic kami
Kami kn cuke sgt berpic gedik-gedik nie
hehehehe
















No comments:

Post a Comment