++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, March 2

mErEpEk ajE

Untuk beberapa hari nie banyak kejadian malang yang menimpa aku sampai aku rase dh fed-up nak teruskan hidup, apsal aku tgk org lain senang je nak senang tapi aku sangat susah nak senang means selalu yg menimpa aku yg teruk-teruk….bila aku buat pape msti  serba xkena tapi orang lain buat nampak sempurna je xpernah sape-sape nk komen tapi turn aku mule la sane-sini duk buzy body,cakap gitu,cakap gini..pepandai buat inference sndri..gune bhse sains sket malam nie..ahaha…aku xpernah la nak campur hal org kalau campur pun msti hal  tu berkenaan jugak ngn aku means hal kwn2 aku sndiri…ni dah la xberape kenal aku,kenal pn cm gitu je,nk kate rapat x jugak tp dh sibuk nk msk cmpur hal aku….tapi aku diam je, org kate pe aku diam sb aku mls nak bsg2..

 continue...................bla,bla,bla,bla...

aku bsg xdapat ape jugak,nak ckp pape ckp la aku skit pun xrugi weh…aq macam nie jugak xluak ape-ape pon,happy n rase cm ni jugak lain la lau sape2 nak kate ckp depan2 aku.yg mane buruk leh gak aku berubah..lgpun stakat duk usm nie,sorg pun xleh dijadikan teman sejati….kawan2 just for benefit masing-masing…teringat lak time duk sembang2 ngn rumate n her fren pasal fren with benefit nie  (FWB)……YES betul la kdg2 bila pk balik kawan time study nie mcm tuk kpntingan je  nanti dh msg2 kuar msti wt hal2 sndiri kan…yg tu dikira kawan yg camne erk????..mmg sgt2 boleh nampak la terutama kat U ni,tapi aku bila kawan niat baik,xtahu la plak org yg kawan aku de yg jenis FWB nie...


ish3 ape aku merapu nie,nk citer hal lain dh masuk hal lain kan..


kdg-kdg terpk org yg sbuk hal aku nie sentiase de niat jhat ke kat aku..dngki sgt ke kat aku..apela yg aku ade smpai nk dngki camtu sekali…’ I don’t have nothing ok….harte xdak..ilmu pn xbnyak…ramai lagi org bertuah yg boleh nk di dengkikan kat luar sane,nk buat ape dngki org malang cam aku….fUnny jugak kan tapi sebenarnyer akU ckp pasal sape nie….aku pun xtahu tetibe rse nak tulis gini jer…ahahahahhahaahha………aku xpk pape pun,fikiran aku zErO….lagipUn byk keje nk fOkus lagi xde masE nak dgr cerita2 membosankan cam gini kan…main kate belakang tu care lame la babe,zmn skunk dh advance pape nak ckp biar face tO face…chewah…dah3,myb fikiran aku merapu sb aku kepenatana kot..



pss: tonight aku ase cam nak dUk sorg2….barU bEst sb I can do anything that I want to do fOr free……

No comments:

Post a Comment