++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, March 13


tOday
nak pg buat latihan motor ,dh bngn awal..mndi2 n dh pkai bajU tetibe jdi malas lak

Then terus ngdap leptop kOnonnye nk mnyiapkan saimen hst yg dh beberapa hari aku buat xsiap2 gak nie..taip punyer taip,bile bace balik saimen aku dh jd cam air buah yg dikisar..xtahu la…..Ntah ape aku tulis ntah tapi dh nk msuk half pages dh….hUrm bila la nk siap saimen nie..huhuhu

Jam lptOp aku mnunjukkan time yg salah…hOw can it happens ?? ,so mase aku dh cepatkn sejam awal dr mase sebenar…funny,tadi igt dh kul 5 terus nk siap2 p jage pameran upernyer bru kul 4…ahaha…gelak golek2 tuk diri sendri…lapayer tibe2…pagi td mkn kuew teaw je,tu pun ade half lg xabis…nak beli mknan kat luar td…hurm nk makan pa rini erk?? Tomyam(everyday tomyam)


“Ramona and beezus” :
funny movies sampai aku ulang2 tgk 3 kali shari
xjemu tgk telatah remona yang sgt pndai n byk ckp..hehe
lgpun selena Gomez de berlakon lm citer nie;)










pss: can't wait for friday nights......lalink "miss u T_T "

No comments:

Post a Comment