++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, March 4

prOjek pgt 202 E

Finally Berjaya jugak project pgt 202e….salah satu paper pendidikan kami fOr this sem,tapi xberjaya sepenuhnya lagik cOz kene buat report lagi..huhu,kami telah memilih sekolah lame ahli kmpulan kami jugak iaitu tikah a.k.a merah  sek.men.keb.Dato Haji Ahmad Badawi Kepala batas,Seberang Perai,ha sekolah name bks perdana menteri kite nie..

tadi jumpa dgn akak usm yg LM kat sane,tgk dorg masuk kls n mngajar cam best jer,tetibe rase xsabar nak lm,nk ade pngalaman tu....cepatlah sem 8..hehehe

sO pukul 8.30 tadi bertolak ke sane dgn menaiki kete tina..perjalanan lancar sb  jalan xsibuk sangat hari ni,mklumla pagi..Then sampai sek…..peristiwa yg berlaku disekolah xnak la citer detail..hukhuk,,yg pentingkan nak masukkn pic kami….

 di dalam pejabat

 di dalam bilik disiplin

 khusyUk la sgt dgr smpai pejam mate;p

 tUrn sterUsnya

 nExt tUrn

 perbincangan guru-guru

 bErgambar dgn ckgU pemuji soalan kami

 kErjasama dgn gembira

 ade gaye x cam ckgu nie

 sebelum masuk ke kelas..lalalala

 penyampaian cenderahati kenangan kepada ckgu


 bErpic ditepi padang..hee~~

 cikgU atikah n ckgU ibah

 ckgU azima nak tido time nie..hehe

 pEace dr ckgu2 spOrting;p

 mcm nie la kot gaye p latihan mengajar nnti

 pak lah kami pnjam sekolah pak lah ye
huhu


 bErgambar di cuaca panas terik

 dah jadi kanak2 balik dah..;p

 cikgu tina buat ape tu ha!!

 cikgU yg cEria selalu

 adEgan melampau ckgU-ckgU..hehe





Then lepas settle hal di sekolah,yg kami cuma dapat komen yg bagus2 jer,nanti dlm report nak perbaikkan ape erk,sumer ckgu cakap bgus n ok jer...huhu

kiteorg meneruskan perjalanan ke umah tikah n dijamu dgn makanan tengahari
lUnch fOr free hari nie n siap dapat bwk balik buah pelam besar2 lagik,tapi pic nyer dlm kamera tina nnti akn diupdate masukkn pic buah pelam tu..nyum3...thank makcik(mak tikah)


 pekena ais kcg n cendOl slps makan

 bEst sgt cEndOl dye..xsia2..



 nyUm2,sdp nyEr

 ckgU tikah order dua2..ais kcg n cendol skali..;pp

 ckgu ziha makan cendol ke nk telan sudu tu;p

 ai ckgU tina muka cam penat jer...hehe




pss: pic yg lain2 akn diupdate semula later yer,...penat2 baru balik trus upload lm blog nie,nk tido jap...tatata.

No comments:

Post a Comment