++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Friday, March 18

sesaje

Wah
Seronok
Giler
Hari nie
Swimming
Lagi
Tapi
Still
Xde
Suit swimming
Sndri
Coz
Xde
Duit
Nak
Beli 

Swimming sgt menyegarkan tapi membuatkan aku keletihan dan kelaparan,tapi bile mkn t sia2 jela aku swimming tuk kurangkan lemak dibadanku,tapi aku perlukan makanan tuk teenage…ahaxx…teenage ke mmg dh aku jenis xleh kurangkan makan lm sehari…msti cik eida dh ond way p invory,I nk juin dye makan…k la…taa…



jap2 nk cite aku kesedihan cOz td aku topup 10 rnggit n burn cam tu je kredit aku,konon nk masuk yg lagu duet kat suria fm tu,anta la punyer byk,setiap msj dicas 50 sen upernye tp xde rezeki xdicall pon...xdpt gak pulangan 500 hinggit....xbertuah..uhukkkk..rugi nyer,sgt rugi.....nk cri duit ane nk tupap...tulun,tulun....pe aku beleter nie..k papai...perut dh berbunyik...;/

No comments:

Post a Comment