++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, March 15

sWimming TimE

-yg ni snap lam bilik persalinan je-
blue colour aku nye swimming suit;D

Caye ke tak,first time I masuk kolam renang kat usm nie… ayat org ganu dh jd pe darak ulu doh…xcUse mee,I terror berenang tau..Ops terror ke..teror la jugak cOz aq berenang smpai pOrt dewase td,port dalam la …..dh lame nk pg tp xde geng nk ajk pg sib bek dak2 palapes ade,thanks ina n safiah coz teman n ajk I ikut p swimming…..thanks jugak carikan suit swimming tuk aku yep….,…..
nak stOrynyer nk msuk sane ade  peraturan


1) msti ade kupOn tuk masuk,kupOn tu singgit aje,leh dptkan 
di pjabat keselamatan Usm,nk dpt free ejas pkcik kt citu..lalalalalalla

2) nk mndi ctu must pkai swimming suit lengkap n perfect, 
suar renang,baju,goggle n cap dye….xde salah satu xleh masuk tau,
pelampung xleh bwk..ahahaha

3) baju sndri t-shirt or trek tidak dibenarkan same skali sb 
rules dye msti n  kena wajib sexy(yg ni aku rse la sb rules mmg cmtu..
xpatut la kan…

3) Then ble pkai swimming suit tu pakaian dalaman not allowed 
tuk dipkai means ehem2 xleh pkai ok …ala fhm2 la sndri kan…huk3…
bile dh de lm kolam tu xkenal dh mane malay,
tertukar ngn Chinese n minah salleh,,,ahaxx

4) xleh bergedik2 sb situ campur laki n pempuan 
means nk mndi bwk boifren boleh,gedik ngn jnatan lain xleh..
(pss: ni rules dr aku sndri yerk)

5) Di larang bergambar di kolam renang,yg ini bukan di larang t
p lau korg nk amik gmbar pun msti segan sb tempat terbuka…
lgpun niat nk swimming kan….hihihihi


kat citu de guard jage tau.,korg xleh suke2 aty je nk doing something...sexy giler guard2 siap bwk rotan lagi...hehe,kat cane yg plg best ble tgk permandangan bawah air…dlm bape minit aku msti mnyelam..ahahahhahha,syOk wa ckp pmndgn dalam air,berwarne-warni,bermacam ragam suasana….ulalalallaa,dekat sejam lebey  gak kami berendam lm air,nak naik segan so duk la lam air tu;D

ops terlebey sudah,tapi mmg xcited giler babe,cm xpernah mndi pool je aku ni an,yela mndi kat port Dickson dulu just pkai bju sndri je xde la plak nk pkai2 suit swimming yg sexy nie kan…huhuhuhu….pergh mmg  terase kesegarannya lps swimming even mmg meletihkan,nanti nk pg lagi la tp kne beli suit sndri,segan nk pnjam ngn org tiap2 mase ,,,tapi bape erk??..msti mahal,yg lengkap mmbe aku ckp hrge dh 100 lebey,waawaaa..beli nanti la time nk mndi sunway,,,sape nk spOnser..huhu,nO mOney nO talk….talk about this I almost forgot about all my wOrk,k la tata u alls..muaahhh



No comments:

Post a Comment