++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Wednesday, March 16

T_T


ngntOk gilER TP terpakse bngn kls pagi td,

rempit pUNyer rempit............

sampai kt bilik tutor kls berkunci,xde Org pun..semangat je aku nie..

then p isi myk mOtor,hurm myk dh la mahal,tertumpah lak suku myk..mmg aku xpndai nk isi sndri kOt,cover2
balik  blik n konfem kUliah aku x p dh sb aku ngntOk+sakit pErut,urghh I got pms,,,,I need rest…huhu

lg malang bile ibu jari kaki aku sakit n darah,kesnyer aku tersepak dinding pool time swimming semalam,adusss………T_T,malang kOt

Oh hOmesick gegiler…lg2 ble dgr rmai kngkawan dh balik,jelesnyer aku…nk blk gak tp ,tp,tp,tp,tp,tp

isnin nie de kuiz bru igt nk stay lame kt ganu…sO aku terpkse batalkan niat nk blk weekend nie n postpont blk lps test mean isnin mlm tu aku nk blk……even selase aku xde kls,rabu mcm biase la……bru skali ponteng all kls ri rabu tu pun de xcuse..i demam,demam rindu kat hubby aku………mnggu dpn nk ponteng lagi....ish niat xbaik kan tp xpe bkn selalu....ulalalalalala

No comments:

Post a Comment