++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, April 17

wisH me lUck


tOmorrow my first paper PGT 202 E….very,very n very scared becOz exam fUll in 

english lol tp ade translate la bukan full bi tapi semua nota tutor n kuliah pun belaja dlm 

bi…perlu ke jawab jugak dalam bi or bm??..ape kan bodoh nye soalan aku kan…

hahaha…gelak kat my self….

I need tO hafal fOrmula kire2 min,mod,julat,median,varians,statistic sume tu,,,,,name je 

paper pendidikan tp cam dh study add math lak..arghh bace n hafal ulang2 still xleh igt 

lagi, hOpe dlm dewan exam xlupe la semua n boleh merapu jwb 4 soalan nie….

nampak  easy sb 4 soalan je kne jwb tp yg kire2 formula kr20 n kr 21 tu aku test jawab 

dekat I hours bru siap complete…huhuhu..takut,takut,takut gilak xsempat nk jwb dh la 

mase 3 jam je,bg la lebih mase sket bru leh relax n tenang2 je jwb nanti….oh my gOd 

help me…

fOr sesape yg terbace entry ni tUlun la doa-doakn aku leh jwb first paper 

sOk,..thanks..tadaa

Friday, April 8

Ada Orang

      {ni mOtor hOnda my lOve,motor kesayangan kOt,lebih syg dr motor LC dye tp perlu ke wrne pInk,hahaha}

Ada Orang
Nampak Macam Teman
Tidur Sebantal,Makan sepinggan
Tapi Dial ah Gunting Dalam Lipatan

Ada Orang
Nampak Macam Kawan
Ikhlas Hanya Di depan
Kat Belakang Dia tikam Kawan

Ada Orang
Nampak Macam Rakan
Gelak Ketawa,Gembira Sakan
Dalam diam Dia Sapu Hak Kawan

Teman
Kenapa Jadi Begini
Dulu Dah Best
Sekarang Tidak lagi
Masih dUk Tercari-Cari
Teman yang Sejati

Rakan
Hindarkan Keperitan ini
Tujulah ke Arah Globalisasi
Semoga Kita Bertemu Kembali
Meskipun Bukan Di Daerah Sendiri
Agar Kita dapat Teruskan Persahabatan
Yang Hakiki,hingga ke Abadi

Thursday, April 7

STuDY week


Dengan bangganya aku nk bgtahu kt cni yg for the first time,aku xbalik for study week,yuhuhuhu,caye ke tidak,sumer org xpercaye even td aku p kls last kwn2 aku leh ckp besa dh xnmpk muke aku time last2,yela biase aku dh cabut,chow awal2 dr usm,study week only 1 weeek tp aku bantai sampai 2 week,kerja gilak ya….itula aku ambik xserious sgt psl stdy week,tu yg dapat result teramat bagus tu,hurm tapi sem nie aku tekad xmau balik coz ,mnggu lepas,lepas aku dh blk kot trg,ponteng kls for 2 days so mls dh nk blk,aku tahu lau blk trg ofcoz jalan punyer mmg stdy last minutes jugak,nak blk perak,hurmmm malas la plak ..


reason2 sb

1)    1) aku rase need alone to focus stdy,xde dugaan tv,or something…tapi lau alone kat sni I know yg aku akan takut jugak nk stay up….my rumate balik tonight….of coz I’m lonely in my room for 1 week..hehe...but i like also bcoz need some time to berangan sorg2....=p

2)   2) Bcoz 13 april I ade test jpj,nk cakap jugak lau lulus yg nie bru leh dpt lessen P..perlukah lekat P kat motor saya nnti sdgkan L pun aku xlekat..haha

3)    3)Malas nak balik byk2 nota n buku,actually buku xde pon cme nota2 je yg ade,malas nk buat balik lain la lau de org pick me kat cni kan,

4)   4) Xmahu balik coz xde money,yes  I dun have money,ekonomi gawat lol xtahu nk mntak kat sape,my brother jugak tgh gawat,my mom lg la coz xkerja,my dad tah ke mane….my love dh selalu bg tapi I dh abisan duit dye bg,tkut nk mntak lagi….muke aku msti mke mntak duit je..tapi seriously duit aku gne tuk blnje mkan je,betul xshoping,xjalan,xtgk wyg tapi apsal cpt sgt abis…hurmm dah sah I xpndai berjimat….nak duit!!!

5)    5) Sb xnak penat,balik perak nmpk cm dekat tapi kne naik byk bus kot,xmau2 penat,lgpun umh xsiap agy.nanti nk stdy bsg org duk mnukang….hua3
6
     6)Sesaje nk abiskan mase kat usm,dh tahu nk berpisah lame ngn usm nnti cuti 4 bulan..hahaha




    Yang plg penting,aku Berjaya tuk stay stdy week kat usm for this semester,n my sister ckp nk dtg teman kan I kat cni,tp xtahu la jd ke tidak…hope jd sb aku leh duk alone lame2 t perasaan nk blk dtg jugak...n lastly for myself selamat berstudy dengan jayanya..hahahahahhahahahaa=P



Sunday, April 3

hanya ingin kau tahU

video





Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo wo wo wo wo wo

Saturday, April 2

@_@





huhu

tired

no


IDEA


to


write

bcOz


i'm

buzy

with 

my 

asigment


n

test

and


want


to


get


ready

 for exam

wish me luck fOr exam ok