++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, April 7

STuDY week


Dengan bangganya aku nk bgtahu kt cni yg for the first time,aku xbalik for study week,yuhuhuhu,caye ke tidak,sumer org xpercaye even td aku p kls last kwn2 aku leh ckp besa dh xnmpk muke aku time last2,yela biase aku dh cabut,chow awal2 dr usm,study week only 1 weeek tp aku bantai sampai 2 week,kerja gilak ya….itula aku ambik xserious sgt psl stdy week,tu yg dapat result teramat bagus tu,hurm tapi sem nie aku tekad xmau balik coz ,mnggu lepas,lepas aku dh blk kot trg,ponteng kls for 2 days so mls dh nk blk,aku tahu lau blk trg ofcoz jalan punyer mmg stdy last minutes jugak,nak blk perak,hurmmm malas la plak ..


reason2 sb

1)    1) aku rase need alone to focus stdy,xde dugaan tv,or something…tapi lau alone kat sni I know yg aku akan takut jugak nk stay up….my rumate balik tonight….of coz I’m lonely in my room for 1 week..hehe...but i like also bcoz need some time to berangan sorg2....=p

2)   2) Bcoz 13 april I ade test jpj,nk cakap jugak lau lulus yg nie bru leh dpt lessen P..perlukah lekat P kat motor saya nnti sdgkan L pun aku xlekat..haha

3)    3)Malas nak balik byk2 nota n buku,actually buku xde pon cme nota2 je yg ade,malas nk buat balik lain la lau de org pick me kat cni kan,

4)   4) Xmahu balik coz xde money,yes  I dun have money,ekonomi gawat lol xtahu nk mntak kat sape,my brother jugak tgh gawat,my mom lg la coz xkerja,my dad tah ke mane….my love dh selalu bg tapi I dh abisan duit dye bg,tkut nk mntak lagi….muke aku msti mke mntak duit je..tapi seriously duit aku gne tuk blnje mkan je,betul xshoping,xjalan,xtgk wyg tapi apsal cpt sgt abis…hurmm dah sah I xpndai berjimat….nak duit!!!

5)    5) Sb xnak penat,balik perak nmpk cm dekat tapi kne naik byk bus kot,xmau2 penat,lgpun umh xsiap agy.nanti nk stdy bsg org duk mnukang….hua3
6
     6)Sesaje nk abiskan mase kat usm,dh tahu nk berpisah lame ngn usm nnti cuti 4 bulan..hahaha




    Yang plg penting,aku Berjaya tuk stay stdy week kat usm for this semester,n my sister ckp nk dtg teman kan I kat cni,tp xtahu la jd ke tidak…hope jd sb aku leh duk alone lame2 t perasaan nk blk dtg jugak...n lastly for myself selamat berstudy dengan jayanya..hahahahahhahahahaa=P



No comments:

Post a Comment