++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, April 17

wisH me lUck


tOmorrow my first paper PGT 202 E….very,very n very scared becOz exam fUll in 

english lol tp ade translate la bukan full bi tapi semua nota tutor n kuliah pun belaja dlm 

bi…perlu ke jawab jugak dalam bi or bm??..ape kan bodoh nye soalan aku kan…

hahaha…gelak kat my self….

I need tO hafal fOrmula kire2 min,mod,julat,median,varians,statistic sume tu,,,,,name je 

paper pendidikan tp cam dh study add math lak..arghh bace n hafal ulang2 still xleh igt 

lagi, hOpe dlm dewan exam xlupe la semua n boleh merapu jwb 4 soalan nie….

nampak  easy sb 4 soalan je kne jwb tp yg kire2 formula kr20 n kr 21 tu aku test jawab 

dekat I hours bru siap complete…huhuhu..takut,takut,takut gilak xsempat nk jwb dh la 

mase 3 jam je,bg la lebih mase sket bru leh relax n tenang2 je jwb nanti….oh my gOd 

help me…

fOr sesape yg terbace entry ni tUlun la doa-doakn aku leh jwb first paper 

sOk,..thanks..tadaa

No comments:

Post a Comment