++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Thursday, November 17

happy STuDYing=}




yeaaaaaaaaaaaayeaaaaaaaa,Buzy sUdaH


·       1)    PrEsent HSC 224 di tunda ke nExt week
       2)  Saimen Hsc 224,esOk da kne anta still baru 8 pages,nO idea...mlm ni da kne print Out
·             3)       rEpOrt refleksi n Expeted OutpUt gak knE anta jUmaat mnggU depan
·             4)  mEngjar fOr PGT 224, 1.12.2011
·              5)     Anta kritik pedagOgi Bahasa 2.12.2011(xbUat agy,by d way bUku pun xde agy)
·             6)    Pengajaran kOmsas fOt PPG 214 pada 21.12.2011,dah la kne ngajO sOram2 jee..sedih


------> stUdywEEk start 24.12-2.01
------>EXam 3.1 da start hingga xsUre
·          

Wednesday, November 16

i'm married=)

salam Syg sumEr~~~~

pErcaya atau tak,i’m jUst married on 8 nOvember 2011-11-16 ,just baru beberapa hari yang lepas,alhamdulillah aku telah selamat menjadi seOrang isteri yang sah pada umur aku 22 tahun kepada jejaka tercinta yang telah aku kenal n mendalami hati dan budinya selama 6 tahun,,,yep betul aku telah menjalinkan hubungan cintan-cintun yang pada mulanya hanya aku anggap percintaan biase dan akhirnya percintaan ini telah menyatukan kami sebagai pasangan suami isteri pada hari raye ke-3 aidiladha.. perasaan aku lps kawen???mestilah gembira dapat kawen dgn orang yang kita sayang kan,,..hehe,,ape lagi nk tulis ea....hUrm kehidupan befOre n after kawen of cOz la very2 berbeza kan......dUlu sume sOrg2,,lps kawen dah berdUa...yang plg terase kebahgiaan bila dapat menjadi makmum kepada suamiku,,wah bestnyee mcm xcaye je,dulu smyg sorg2,,mkmum dgn ayah or mak...skUnk smbhyg ngn suami...hehehe....bEst sgt...sape xkawen lagi tu cepat2 lah kawen ye....nanti aku update lagi erk.....cOntinue my saimen cOz i’m still stUdy in usm..lambatnyee abes stUdy,terpisah jap ngn my husband T____T