++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Sunday, September 30

esOk pasti menjelma

esOk for the first time i kne p klinik alone,
but i must learn too,yela sampai bile nak berharap kat orang kan
something yg kita boleh lakukan sendiri pastilah kena buat sendiri
kecian nak ajak kawan teman kne tunggu lame ,we must consider right?
baru dapat rasakan bila hidup sorang-sorang tanpa suami disisi..payah woo,,sob,sob,sob ;'(

tetibe terpk camne erk kalau orang yg prgnant xde suami tu mmg susah kan??
tapi untuk menjadi seorang ibu,kita mesti kuat walaupun kadang-kadang rasa ia amat membebankan,tapi inilah rezeki yang tuhan nak bagi,kena terima dgn hati yang terbuka..berape ramai org yg dh kawen nak baby tapi xdapat kan so aku syukur sgt2 ;)

hanya kita saje yang tahu tapi demi seorang anak seorang ibu sanggup melakukan apa sahaja...Sekarang baru nak faham pengorbanan seorang ibu yang selama ni kita xpernah nampak,bukan mudah nak dapat seorang anak,macam-macam kene lalui,,,after this aku dh kne bersedia nak pg chek-up setiap every month..huhuhu

semoga Allah permudahkan chek-up esok,xsabar nak tahu my baby progress and nak tahu due date yang sebenar ,esoklah i share pengalaman ambik darah,,cucuk lagi skrg zmn berpenyakit lagila byk ubat nk kena cucuk demi utk keselamatan baby ,,aww takut gileee but esok pasti menjelma ;D 


 _latest pic raya 2012_

No comments:

Post a Comment