++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, October 9

"gOod suplement for pregnancy with DHA and EPA"

Masa awal-awal pregnant ni, Dr Rajini  bagi acid folic je. So hari-hari yang lepas aku telan acid folic je without others supplement. Aku pun tak pandai-pandai makan benda lain takut la jadi apa-apa kan. 

Tapi disebabkan keadaan hidup di desasiswa Usm ni aku kurg mkn ikan,sayur dan segala-galanya so aku terpikir nak cari suplement,yela yg dh ade sumer vitamin yg diperlukan untuk kesihatan baby n kesihatan aku jugak n survey pg farmasi nak beli yang ni sbenarnya

Sampai dlm farmasi Usm tadi aku pun tnye la ok x kalau mkn yang ni sb aku survey2 dlm blog ibu mengandung yg ni salah satu suplement yang baik,tapi bila dh tgk fish oil tu dh rse geli dh tekak nak telan then akak tu suggestkan aku ambik suplement yang biasa mmg khas utk ibu mengandung

 
Ia adalah kombinasi Obimin dan Fish Oil. Obimin Pluz nih ada semua supplement yang diperlukan oleh ibu ngandung. Bagus untuk ibu dan pertumbuhan serta perkembangan baby. Harga RM 62.00. tapi tadi di sebabkan aku langkah kanan or rezeki ade diskaun jadi aku boleh dapat dengan harga RM 45 sahaje myb after this hrge naik balik..huhu,,Alhamdulillah so aku pun beli la n baru nk cuba telan satu biji utk hari ni ;)

No comments:

Post a Comment