++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, October 1

"kad rawatan mommy n baby"



Alhamdulillah selepas menghabiskan masa selama 4 jam di klinik kesihatan ibu dan anak Bukit Jambul ,penang,akhirnya aku dapat jugak pegang satu buku ni,hehehe,,buku ni akan sentiasa la aku bawak bila p klinik nnti smpai la waktu due date...terase macam ibu tunggal je tadi dah ler p sorg2,,tgk org lain ade gak peneman kan...sayunye hatiku tapi nak wat cmne dh keadaan dan jarak yg jauh dari suami dan family menyebabkan aku kena belajar nak berdikari demi baby ;)

kesihatan okey dan buat chek-up semua xde masalah,amin sangat bukan ape lau de masalah lagi banyak la appoimentnye..xlarat nak ulang2 kan..tapi khamis ni kena pg lagi kul 8 a.m sb kne ambk darah,,mak aii bab2 darah ni aku serun sket la takut pengsan or demam je,,insyaAllah mintak2 la baik2 aje,,terpakse la ponteng kelas khamis ni.,isnin depan lak appoiment kt klinik gigi nasib la xjauh cme blkg tu je,jalan kaki 2,3 minit je..punye la bmbg xtentu hale semalam kan takutnye p sorg2 tp bile dh pg ok je,kalau ade member pun cm xbest sb kne suh dorg tunggu,kecian plak sb kite plak rse xselesa bila ade org tunggu kan so pasni aku dah ok kalau kne p sorg2 lagi ,,,be brave,cool and relax ;P

Yang moment paling best sekali mase dr scan baby,very nice person la dr. india,namanye Dr.R Ranjini ramah n muda lagi..tapi perempuan okey !! kalau lelaki of coz aku xbukak dah baju,,hahaha,,tadi dia cakap

: tengoklah baby u ,tu jantung dia yang kelip2 berdegup
: teruja gile, terharu pun ade cm nk nangis je tp lau depan org bkn sng air mate aku nk kuar,hihi

selama nie aku cam xcaye je ada nyawa dalam perut aku skrg dh mula bukak mata percaye so aku kne jage diri baik2,,comel sangat kecik je,sekarang kandungan aku baru masuk 3 bulan and due date tadi dr bagi dalam 6 April 2013,,membe2 cakap sekejap je,yela bila kite xrase mmg macam skejap tp yang bawak perut ni je tahu betape lame n xsabar nak tnggu baby keluar kan ,aiyooo still xcaye lol,,i'm going to be a mommy,semoge Allah permudahkan semua urusan dan semOge kandunganku selamat sampailah keluar melihat dunia ^__^

nak baby comel camni leh x??tapi keliru gurl ke boy nih


kalau gurls nk yg cmni !!!



berangan jela kan pdhal lambat lagi,,xkisah la macamne rupa baby ikut muke mama ke papa dia janji sempurna n sihat walafiat n xde masalah or penyakit ,itu dh cukup ;)

No comments:

Post a Comment