++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, May 22

Dress time

Assalamualaikum semua =)

hari ni nak tulis n kongsi dengan semua malam dinner budak-budak sastera dengan pendidikan sidang 2011/2012
excited sangat sebab myb first time bagi au pergi dinner ni,yela sem2 lepas ramai yang ajak pg tapi xnak sb malas laa nak cari baju ikut tema,tudung agy,heel lagi tapi disebabkan aku dah tahun 3,dah nak last year so join la member2 ,teringin jugak nak dinner time belaja ni kan,,buat pertama kalinya aku pakai dress ni,actually beli dress ni untuk pakai wedding cousin 2 jun ni tapi dh xde baju so aku pkai je laa tuk dinner sekali,,beli online y u olss tapi menyesal jugak sedetik sb harge kt sini lagi murah =__=

me :dress turqOuis with gitar..ade ala-ala najwa latif x?
time ni aku dijemput nyanyi lagu 'cinta mukabulu'
hahahahaha


blink**the green eyes =D

********************************************************

Nak cite pasal makanan sket,,bayaran RM 25 for satu kepala,ok time makanan di angkat atas meja dengan lauk2 with nasi,semua bising2 ok lauk ape sket sangat,nasi sket macam utk 3 orang makan,,tapi lepas je makan,,dengan nasi tambahan...with 11 menu ok,,dan lepas mcam badak air kekenyangan,,akhirnya mengalah,akhirnya berbaloi sangat-sangat dengan bayaran itu

Senarai menu

: Nasi
: lauk = daging,udang,ayam,sayur,
: kuih kouci
: char kuey teae
: sate ayam
: ABc
: Buah-buahan
: ais cream cup
: a cup of dadih
: muffin(bekalan)







pss : Pic sate xde sebab semua mcam kebulur makan,n xsempat nak snap pic ;)
cian sate xleh nk glemer dlm blog ney !! ;p


*********************************************************

Seterusnya nak share gambar2 gedik kami semua time dinner ni...fOkus utama bergambar sakan...hehehe
with the beautiful and kind members,love u guys =)
 



Ni la buah tangan yang dapat n the number 139 is my lucky number
dapat jadi sister havoch kejap bile kene panggil p depan ;D

**************************************************
 

Taraa !! Hadiah cabutan bertuah,ley la wat letak pic kawen nanti ;))


No comments:

Post a Comment