++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Monday, May 3

***jiwa kacau..haha

sdeh nye rse ble org lain dh bley blk cz da abis exam 
p aq nie,lmbat nye mse berlalu nk blk gak...
jasadku msih disni tp mndaku sudh berada dirumah,huhu,
erm last paper khamis ni,tkut nye pk kan result sem ni cz paper sj td pown aq rse cm dh xleh jwb
 walaupun sbiji2 msuk soklan tutor,tah gane aq bleh xbce n terluper pe ic nk jwb,
ya Allah aq xkesah xdpt dekan pown tp aq mntk nk llus je tuk paper2 wajib,aq xnak kne **$$**repeatttttt**$$**


erm mlm ni cm mls je stdy lg,otak still png jwb sj td,mate ngntuk sib baik da terlena jp td,nk wt pe erk,ngadap laptop jela tp ngadap lptop lme2 pn bosan gak,nk tgk movie dah xde lm lappy ni sme aq anta k kmpter kt umah,nk trun tgk tv cm mls ag,de cter pe tah mlm ni,ku pown x tahu,mne kngkawan aq ni,x online g,bosan er hdup tnpe dorg,kwan2 aq tehah n mimi dh abis blajar,aq ade 3 thun agy,uwawawawa,smngat down dh ni,cm nk bhnti jew bljar...smbody help me;(,

pss: hik3,funny la bke fb duk chat nge mmber aq si bdk mnis ewan ni,xsabor nk balik nk bsuh otak c ewan ni..hahaha,ni nk buat aq tergelak ni..wkakakkaa,tbe2 mood aq cm lbih better myb aq perlukan joke yg cm ni...aq nk tergelak lah,xthan..hahhahaa





No comments:

Post a Comment