++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, July 13

#### aq nak bercerita####

hari ini hari kedua bermulanya khidupan ku sbgai seorang mahasiswi d usm,huhu,byk tul yg aq lalui hari n,firstnyer terlmbat k dua2 kls sj aq,hahaha.....nsb bek lec xmrah tp ade la gak leteran yg dikeluarkan..haha,
***kami wt bodoh jer***



then ptg ade first meeting lsp 300,erm xtahu kls kat ne pg la k sollat dh smpai sollat tbe2 lak depa kate kat foyer dk so kne ptah balik jln kaki tp sib bek bkn gne kaki aym..hahaha,dah la kne jlnkn ofcoz la smpai lewat sket kat kls,ntah pape la teacher lsp yg ajr kls aq tu naik hngin,grg giler..tkutttt sib bek lps mmberi alsan dye pon bg kmi msuk,aq ni dh terpk lm hati nk tukar kls la sb xske la lau ckgu yg grg2 sgtkan,nk stdy pon xnjoy yg plg pntg nk ponteng kls of coz la x berani..hahaha,
 esokla nk cbe tukar kls n nk pg drop titas,sush mak aiii nk drop blk,mnyak kje kne buat,pg ctu pg cni,amik tnde tgn ngn print slip,dh aq terlupe nk print slip(bkn terlupe sbnrnye xtahu pn kne print :pp)terpkse la buat esok lak,ala mls nyer nk pg jmpe Pa aq,dh la xpnah g jmpe ape ank murid la aq ni kan...huhuhu

*********************************************************************************


lps lsp tu pg tesco dgn jat,pg jln kaki jer save bajet la knon lg pun dkat je kan
bazirkan tenaga jela,jln2 smpai dkat dpn 7e aq rse cam ringan je beg aq
bru aq teringat alamak purse xbwak,nk pusing blk dh separuh suku jln dh,
dah bazirkn tenage aq xmau la bzirkan mse lak,xpala pnjam duit jat dlu
jat pon xkesah,aq pon bajet dlm rm 50 jer,dh smpai tesco tu,
tahu2 jela perangai aq n pntang tgk brg2 cntik sumer nk bli,
ambk tu ambk nie xsdar dh hrge yg melebihi bajet,smpai kuanter kne mntak ngn jat lg 50..huhu
 krenye perbelanjaan aq pde hari ini sbnyak rm 95 rggit tunai,
fuh sib bek ptptn dh msuk,leh la mmbeli berlebihan sket..
blk2 bilik aq trus mncntikkan bilik aq yg sememangnye dh cntik,haha
erm mlm ni aq mkn lauk yg dibekalkan oleh mak aq,erm bestnye ape yg mak bg,luv u mom
dh la tu kan,aq pon dh ngntuk ni,nak buat jadual cntik2 tmpal kat board aq:)
++sayonara++ 

No comments:

Post a Comment