++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Tuesday, October 19

**hur@y pul@ng lagik dOng**

(tiket balik & datang)
TERENGGANU-PENANG<22.11.2010>(8.3O mlm)
PENANG-TERENGGANU<05.11.2010>(9.00mlm)


yeahhh akhirnya tiket aq udah dibeli,aq ni asyik BALIK je kan,mesti org pk banyak duit aq selalu balik(hello snggup berlapar jnji leh bli tiket balik)arghh lntak la bkn bli tiket gne duit Org
sape-sape yg bising tu msti jeles xdapat BALIK,haha....aq balik ni kOnon la STUDY WEEK kan tapi punyer gler balik awl smnggu dr STUDY WEEK.suke tul wat kje giler nie..hahaha


Sebenarnya aq xplan pOwn nk balik awl nie,igt nk balik akhir-akhir bulan tapi disebabkan kuliah n tutor pOwn dh abis sO aq pk pe yg aq nk buat lagi kat cni,bOsan la,pde duk sumbak dalam bilik baik aq pulang..ala cian rumet saye shasha asyik tnggal dye sOrg2 lame2..tula shasha Org ajk p ganu xmau 
(aik tetibejer)kihkih
sOry r rumet,i xthu knape aty asyik nk balik jer,walaupun duk umah lelame agak mmbosankan tapi saye lebih rela memilih rumah drpada desa saujana(sory ye saujana jgn terase aty);Pp


Sebelum balik,ade beberapa perkara yang harus aq buat is;

1) Aku kena cuci dulu baju-baju yg belum dicuci.
2)aku mesti ngemas beg(yg ni awl2 g dh siap)
3)aq mesti mengumpul semua bahan nota dan bacaan yg lengkap(xftstad lagi)
4)call cab or sesapa yg boleh anta aq k sg.nibOng
5)smpan-smpan bahan berharga didalam loker(xjamin pon selamat)haha
6)just tnggu masa je nak balik(yg n aq suke)

setelah apa yg terjadi kepada kawan aq akibat naik bas,aq still tkut n berdebar nk naik bas ni tp apekan daye xdak duit nk naik flight(;'() ...erm ni je kenderaan utama yg jimat nk balik tapi jimat pOn pg n balik dh mencapai rm 100 ..Omg nak wt cane kan,semua bnda dh mhal skunk..masuk jmban pon kne bayar 30sen(dulu 20sen je)hahahahaha,aq pernah kne dh ayat nie..padan muke aku.

sO apa yg aku harapkan semOga aq selamat balik dan selamat smpai,sape2 yg terbace pOn msti doakn tuk aq jugak yer.aminn..home sweet home..i'm cOming.


hahaha,tetibe lak de pic aku kat cni,ala saje jer nk tnjuk pic aq jd dejay sementara..huarghhhhhhhhh,Ops 








1 comment: