++mOst wElcOmE++

thanks fOr u all;)

~~ sign~~

╔══╗
╚╗╔╝
(¯`v´¯)
╚ . ¸.♥ U
(●̮̮̃•̃) (●̮̮̃•̃)
/█\
/█\
✿❀✿❀❤
"FAMILIES"
"MOHD HAFIZAN"
"ALL FReNS"

~~fatIhah nazali,ain nadia,mimie melissa~~
H@FIB@h fOrever(",)
♫♫♪♫♫♫♪♫

Saturday, February 26

khalifah mmg bEst ;P



bEst,bEst,bEst
walaupun kumpulau rOck ngn sOre sengaU bUat2
tapi lagU2 nya mmg bEst n mantap sEmUanya
.
.
.
ecpecially lagU yg bertajUk

1) lagU untUk adinda
(pkwe aku ckp ni lagu tuk akU;p) 

2) ni hOu ma
(bEst jUgak)

3) AkU sEmut mErah

4) wali ciNta
(ni plg akU suka)

5) Kisah abg sEnja

6) ciKgU ayU

7) Siapa Laila

8) CintakU dEwi Karmala

9) CintamU CintaKu

10) kata sOmbOng

11) miRa

12) yang cantik
(bEst giler2);)

13) si jantUng hati

14)satu hikayat cinta
!
!
!
n ade lagi satU lagu yg bEst tapi aq xtahU tajuk pe,Ondeway nak sEarching nIe
:
;
:
:
dah jUmpa nyanyi ngn dak2 kechik tu
tajuk: mungkinkah jadi nyata..dgr2 sgt bEst
http://www.vuutv.net/6341af8eca:Heeywa_u-Jg.html
:
;
akU nak citEr canE akU leh tErjatUh cnta ngn lagU2 nie
!
!
!
!
fiRst aku dgr lagU ni bilE pkwE aku beli cd ,awal2 akU cakap lOrh cd lagU pun nk bEli ori pUnyer membazir jEw,cetak rOmpak kt byk...last2 bilE dh psg n dgr
Aku yg lEbih2 sUker nak dgr lagU kmpulan kHalifah nIe
lagU wali cinta tu wah,mmg bEst..tErUja jap bIlE dgr

 (tEtibE jer nk letak pic nie cm related jugak ngn title;p)

No comments:

Post a Comment